Monday, October 1, 2012

Odys LOOX Ice cream Sandwich.

1.Se iau cele 2 arhive de la http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-das-odys-loox/184590-odys-loox-ice-cream-sandwich-oma-v1-2-x-android-4-x-x-ics-cm9-croms.html
1,5. Se ia din postul de mai sus un zip http://www.android-hilfe.de/attachments/root-hacking-modding-fuer-das-odys-loox/120454d1347140330-odys-loox-ice-cream-sandwich-oma-v1-2-x-android-4-x-x-ics-cm9-croms-oma-cm9-v1.2.8-format-nand.zip Oma CM9v1.2.8 NAND  si asa arhivat pune-l in radacina microSD-ul pe care-l aveti in tableta

2. Dezarhivati si lansati utilitarul RKAndroidTool.exe din directorul dezarhivat la punctul 1 (este inclus in arhiva si il gasiti acolo unde dezarhivati).
3. Opriti tableta (power off).
4. Tineti apasat butonul Menu (cel din stanga, opusul glisorului power) introduceti cablul USB (conectat in prealabil la PC) si apoi cablul de alimentare (bineinteles cu alimentatorul in priza).
Veti observa ca RKAndroidTool va reactiona, mesajul No Found RKAndroid rock usb va fi inlocuit cu Found RKAndroid rock usb.
5. Apasati tabul Erase IDB si urmariti in ecranul din dreapta pana cand se va afisa ca operatia este terminata.
6. Bifati casuta Loader si apasati tabul Run.
7. la primul restart dupa 6. se tin butoanele Meniu si Power pina intra in modul CWM (ClockWorldMod) si se ruleaza scriptul de la 1,5  pentru navigare folositi butoanele tabletei nu ecranul vol +/- navigare, power=executa, back=esc
8. Sa veti tot pe microSD un kit .apk de tastatura pe care s-o instalati prin butonari pe ecran pana ajungeti la apk-ul tastaturii de pe microSD *(.

3 comments:

  1. Si merge mai bine acum tableta, ma gandeam si eu sa o trec pe ICS sau Jb

    ReplyDelete
  2. Nu, singurul avantaj e ca poti instala programe pentru Android 4.0, de mers merge dar mai sacadat pe toate aplicatiile.

    ReplyDelete
  3. am pus... si vreau sa trec la un OMA 4.0.4 si tableta a devenit smartpad810c... cu driverele.. problema.. pana la urma am rezolvat cu http://download.clockworkmod.com/test/UniversalAdbDriverSetup6.msi la drivere.
    dar nu pot sa fac erase IDB. se poate face update fara erase?

    http://www.freeimagehosting.net/b5zjl
    http://www.freeimagehosting.net/jushj
    http://www.freeimagehosting.net/az39y
    http://www.freeimagehosting.net/e5ake
    http://www.freeimagehosting.net/f3h6k
    http://www.freeimagehosting.net/ygily
    http://www.freeimagehosting.net/jxduf

    ReplyDelete